Тип на производ:     Клими за дом
Бренд:     Vivax
Гаранција:     5 год.
Вредност на греење:     4.1 kW
Вредност на ладење:     5.2 kW
Тип на внатрешна единица:     Ѕидна единица
Тип на единица:     Сет (Внатрешна + надворешна)
Намена на климата според просторот:     од 36 до 50 m2
Енергетски степен на греење:     А+
Енергетски степен на ладење:     А++
Разладно средство:     R32
Вграден WiFI:     Не
Номинална влезна моќност за ладење:     1.55 kW
Подрачје на работа во позиција на греење:     -10≤T≤24°C
Подрачје на работа во позиција на ладење:     -10≤T≤50°C
Бучавост – UJ:     56 dB
Висина на внатрешна единица:     38.5 cm
Ширина на внатрешна единица:     103.5 cm
Длабочина на внатрешна единица:     29.5 cm
Нето тежина на внатрешна единица:     10 kg
Висина на надворешна единица:     55.4 cm
Ширина на надворешната единица:     80.5 cm
Длабочина на надворешната единица:     33 cm
Нето тежина на надворешната единица:     32.7 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.