Тип на производ:     Клими за дом

Бренд:     Vivax

Гаранција:     5 год.

Боја:     Бела

Вредност на греење:     5.57 kW

Вредност на ладење :     5.28 kW

Тип на внатрешна единица:     Ѕидна единица

Тип на единица:     Сет (Внатрешна + надворешна)

Намена на климата според просторот:     од 36 до 50 m2

Енергетски степен на греење:     А+

Енергетски степен на ладење:     А++

Разладно средство:     R32

SEER коефициент:     7

EER коефициент:     0

SCOP коефициент:     4

COP коефициент:     0

вграден WiFI:     Не

Номинална влезна моќност за ладење:     1.55 kW

Подрачје на работа во позиција на греење:     -20≤T≤24°C

Подрачје на работа во позиција на ладење:     -15≤T≤50°C

Дијаметар на цевка во течна фаза:     1/4″

Дијаметар на плинска цевка:     1/2″

Макс. Должина на цевка:     30 m

Макс. Висинска разлика:     20 m

Преднапонска должина на цевка:     5 m

Дополна на разладни медии:     12 g/m

Растојание на носачот на надворешната единица:     211 mm

Бучавост – UJ:     57 dB

Бучавост – VJ:     65 dB

Висина на внатрешна единица:     31.9 cm

Ширина на внатрешна единица:     96.5 cm

Длабочина на внатрешна единица:     21.5 cm

Нето тежина на внатрешна единица:     10.9 kg

Висина на надворешна единица:     55.4 cm

Ширина на надворешната единица :     80.5 cm

Длабочина на надворешната единица:     33 cm

Нето тежина на надворешната единица:     33.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.