Тип на производ:     Клими за дом
Бренд:     Vivax
Гаранција:     5 год.
Боја:     Бела
Вредност на греење:     5.57 kW
Вредност на ладење:     5.28 kW
Тип на внатрешна единица:     Ѕидна единица
Тип на единица:     Сет (Внатрешна + надворешна)
Намена на климата според просторот:     од 36 до 50 m2
Енергетски степен на греење:     А+
Енергетски степен на ладење:     А++
Разладно средство:     R32
SEER коефициент:     6.5
EER коефициент:     0
SCOP коефициент:     4.2
COP коефициент:     0
Вграден WiFI:     Да
Номинална влезна моќност за ладење:     1.633 kW
Подрачје на работа во позиција на греење:     -15≤T≤30°C
Подрачје на работа во позиција на ладење:     -15≤T≤50°C
Дијаметар на цевка во течна фаза:     1/4″
Дијаметар на плинска цевка:     1/2″
Макс. Должина на цевка:     30 m
Макс. Висинска разлика:     20 m
Преднапонска должина на цевка:     5 m
Дополна на разладни медии:     12 g/m
Растојание на носачот на надворешната единица:     511 mm
Бучавост – UJ:     56 dB
Бучавост – VJ:     63 dB
Висина на внатрешна единица:     30.2 cm
Ширина на внатрешна единица:     95.7 cm
Длабочина на внатрешна единица:     21.3 cm
Нето тежина на внатрешна единица:     10 kg
Висина на надворешна единица:     55.4 cm
Ширина на надворешната единица:     80.5 cm
Длабочина на надворешната единица:     33 cm
Нето тежина на надворешната единица:     32.7 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.