Гаранција –  5 год.
Боја –  Бела
Средност на енергија –  4,25 kW
Средност на ладење –  3,52 kW
Тип на внатрешна единица –  Ѕидна единица
Тип на единица –  Сет (Внатрешна + надворешна)
Намена на климата според просторот –  од 5 до 25 m2
Енергетски степен на потрошувачка –  A+++
Енергетски степен на ладење –  A+++
Разладно средство –  R32
SEER коефициент –  9
EER коефициент –  0
SCOP коефициент –  5.3
COP коефициент –  0
вграден WiFI –  Да
Номинална влезна моќност за ладење –  0,943 kW
Подје на работа во позиција на рачен:  -32≤T≤30°C
Подрачја на работа во позиција на ладење:  -32≤T≤50°C
Дијаметар на цевка во течната фаза –  1/4″
Дијаметар на плинска цевка –  3/8″
Макс. Должина на цевка –  25 m
Макс. Висинска разлика –  10 m
Преднапонска должина на цевка –  5 m
Дополна на разладни медии –  12 g/m
Растојание на носачот на надворешната единица –  514 mm
Бучавост – UJ –  59 dB
Бучавост – VJ –  61 dB
Висина на внатрешна единица –  29,8 cm
Ширина на внатрешна единица –  89,5 cm
Длабочина на внатрешна единица –  24,8 cm
Нето тежина на внатрешната единица –  13 kg
Висина на надворешна единица –  55,4 cm
Ширина на надворешната единица –  80 cm
Длабочина на надворешната единица –  33,3 cm
Нето тежина на надворешната единица –  36,4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.