Тип на производ: Клими за дом
Бренд: Vivax
Гаранција: 5 год.
Боја: Сива
Вредност на греење: 3.8 kW
Вредност на ладење : 3.5 kW
Тип на внатрешна единица: Ѕидна единица
Тип на единица: Сет (Внатрешна + надворешна)
Намена на климата според просторот: од 26 до 35 m2
Енергетски степен на греење : А++
Енергетски степен на ладење: A+++
Разладно средство: R32
SEER коефициент: 8.5
EER коефициент: 0
SCOP коефициент: 4.6
COP коефициент: 0
Вграден WiFI: Не
Номинална влезна моќност за ладење: 0.875 kW
Подрачје на работа во позиција на греење: -20≤T≤24°C
Подрачје на работа во позиција на ладење: -15≤T≤50°C
Дијаметар на цевка во течна фаза: 1/4″
Дијаметар на плинска цевка: 3/8″
Макс. Должина на цевка: 15 m
Макс. Висинска разлика: 10 m
Преднапонска должина на цевка : 7 m
Дополна на разладни медии: 20 g/m
Растојание на носачот на надворешната единица: 510 mm
Бучавост – UJ: 38 dB
Бучавост – VJ: 53 dB
Висина на внатрешна единица: 28.1 cm
Ширина на внатрешна единица: 88.7 cm
Длабочина на внатрешна единица: 21.1 cm
Нето тежина на внатрешна единица: 10 kg
Висина на надворешна единица: 55 cm
Ширина на надворешната единица: 80 cm
Длабочина на надворешната единица: 28 cm
Нето тежина на надворешната единица: 31.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.