Тип на производ: LED
Серија: 7

Дисплеј:
Големина на екран: 85″
Резолуција: 3,840 x 2,160
Закривеност на екранот: N/A

Видео:
Picture Engine: Кристален процесор 4K
Адаптивна слика: N/A
PQI (индекс на квалитет на слика): 2000
AI Upscale: N/A
HDR (High Dynamic Range): HDR
HDR 10+: Поддршка
HLG (Hybrid Log Gamma): Да
Контраст: Мега контраст
Агол на гледање: N/A
Боја: Pur Color
Светлина/Препознавање на бои: Детекција на осветлување
Микро затемнување: UHD придушување на светло
Автоматска функција за подобрување на длабочината: N/A
Подобрувач на контрастот: Да
Филмски режим: Да
Поддршка за природен режим: Да
Filmmaker Mode (FMM): Да

Аудио:
Dolby Digital Plus: Да
Dolby 5.1 Decoder: N/A
Active Voice Amplifier: N/A
Адаптивен звук: Адаптивен звук
Звук кој го следи објектот: N/A
Q-Symphony: Q-Symphony Lite
Опис за предизбор на аудио: Да
Излез за звук (RMS): 20W
Тип звучник: 2CH
Нискотонец: N/A

Smart сервис:
Samsung SMART TV: Smart
Оперативен систем: Tizen™
Bixby: N/A
Гласовна интеракција на далечното поле: N/A
Вградена Alexa: N/A
Вграден Google Assistant: N/A
Работи со Google Assistant: Да (само за GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
Работи со Alexa: Да (само за GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
TV Plus: Да (GB, FR, DE, IT, ES, CH, AT)
Веб-прелистувач: Да
Поддршка за SmartThings апликацијата: Да
SmartThings: N/A
Универзален водич: Да (GB, FR, DE, IT, ES)
Галерија: Да

Smart Feature:
ТВ на мобилни уреди – пресликување: N/A
Мобилни уреди на ТВ – пресликување, DLNA: Да
NFC on TV: N/A
Пресликување од мобилен само со допир: Да
Digital Butler: N/A
Мулти-Приказ: N/A
Звучен Ѕид: N/A
Далечински пристап: Основно
360 Видео плеер: N/A
Поддршка за 360 камера: N/A
Директен WiFi: Да
ТВ звук на мобилен: Да
Пресликување на звукот: Да
Амбиентален режим: N/A

Тјунер/емитување:
Дигитално емитување: DVB-T2CS2
Аналоген приемник: Да
2 Тјунери: N/A
CI (Common Interface): CI+(1.4)
Испраќање на податоци: HbbTV 2.0.2 (IT,GB,DE,CZ,SK,ES,PL,AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU,LT,HU,CH,PT,DK)/MHEG 5(IE)

Поврзување:
HDMI: 3
USB: 1
Вклучена компонента (Y/Pb/Pr): N/A
Исклучен Composite (AV): N/A
Етернет (ЛАН): Да
Аудио излез (Мини конектор): N/A
Излезно дигитално аудио (оптичко): 1
RF приклучок (земјен / кабловски приклучок): 1/1(Common Use for Terrestrial)/1
Ex-Link ( RS-232C ): N/A
CI Slot: 1
HDMI A / Return Ch. Поддршка: Да
eARC: Да
HDMI Quick Switch: Да
Вграден Wireless LAN: Да (WiFi5)
Bluetooth: Да (BT4.2)
Anynet+ (HDMI-CEC): Да

Дизајн:
Дизајн: Нова тенка рамка
Вид на рамка: Без рамка од 3 страни
Тип на Slim дизајн: Тенок изглед
Предна боја: ТИТАН СИВА
Светлосен ефект (Deco): N/A
Тип со држач: SLIM FEET
Боја на држач: ТИТАН СИВА

Дополнителни функции:
Décor Mode: N/A
Motion Detection (Frame): N/A
Чист дигитален поглед: Да
Автоматско пребарување на канали: Да
Наслов (превод): Да
Connect Share™ (HDD): Да
ConnectShare™ (USB 2.0): Да
EPG: Да
Продолжен PVR: N/A
Freesync: N/A
G-SYNC: N/A
OSD јазик: 27 европски јазици + руски (само кога се поврзува мрежно во EE, LV, LT)
Слика во слика: N/A
Вграден BT HID: Да
USB HID поддршка: Да
Телетекст (TTX): Да
Преместување на времето: N/A
V-Chip: N/A
IPv6 Support: Да
MBR Support: Да

Достапност:
Accessibility – Learn TV Remote / Learn Menu Screen: Англиски (Обединето Кралство), германски, француски, шпански, италијански, холандски, полски, дански, шведски, фински, норвешки, португалски, руски (само кога мрежно се поврзува во EE, LV, LT)
Accessibility – Others: Зголемување/Висок контраст/Инверзија на бои/Сива скала/Зум на знаковен јазик/Повеќе аудио излези/Бавно копче за повторување

Power & Eco Solution:
Напојување: AC220-240V 50/60Hz
Потрошувачка на енергија (макс.): 295 W
Потрошувачка на енергија (во стендбај режим): 0,50 W
Еко сензор: Да
Потрошувачка на елек. енергија (режим на заштеда на енергија): N/A
Класа на енергетска ефикасност: F
Потрошувачка на елек. енергија (вообичаена): 155 W
Автоматско исклучување: Да

Димензија:
Димензии на пакување (ШxВxД): 2090 x 1247 x 260 mm
Димензии на комплетот со постоље (ШxВxД): 1895.9 x 1186.7 x 392.2 mm
Димензии на комплетот без постоље (ШxВxД): 1895.9 x 1083.9 x 60.9 mm
Stand (Basic) (WxD): 1704.6 x 392.2 mm
Stand (Minimum) (WxD): 1401.9 x 392.2 mm

Тежина:
Тежина на пакувањето: 56,5 kg
Тежина на комплетот со подлога: 41,3 kg
Тежина на комплетот без држач: 40,2 kg

Додаток:
Модел на далечинско управување: TM2140A (UK: TM2140A/TM1240A)
Батерии (за далечинскиот управувач): Да
Samsung Smart Control (вклучено): Да
Optional Stand Support (Y20 Studio): N/A
Опционална поддршка на One Connect Cable: N/A
Поддршка за Мини држач за ѕидно постоље: N/A
Поддршка за Vesa држач за ѕидно постоље: Да
Упатство за корисници: Да
E-Упатство: Да
ANT-кабел: N/A
Кабел за напојување: Да
HDMI Cable: N/A

Бренд

Samsung

ТВ-Оперативен систем

Големина на екран

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.