Преклопниот електричен велосипед е нов член на семејството МС Енергија чии големи тркала од 20 “го прават возењето удобно без запирање на удари и пречки вообичаени на градските патишта. Е-велосипедот i10 заштедува време и пари во градот и е идеален придружник за патување што лесно можете да го свиткате и да го ставите во багажникот.Неговата батерија може да достигне до 50 км, има три електрични брзини, во зависност од тоа колку забрзување сакате. Покрај електромоторот, е-велосипедот i10 има и 6 брзини на Shimano, така што не мора да го палите моторот ако сакате само да педалите. Но, ако сакате помош од електричен мотор додека возите, само свртете ги малку педалите!

Водоотпорниот HD екран ви го нуди целосниот опсег на искуство. Водоотпорниот екран не се плаши од ветер и дожд. Прецизно ја прикажува преостанатата моќност, километражата, брзината во реално време и информациите за грешки, така што лесно можете да го разберете секој чекор од возењето.

Големина на тркала: 20″
Максимална брзина: 25 км на час
Тип на рамка: Легура на магнезиум
Боја: Црна
Мотор: од 250 W .
Батерија: 36V, 7,8 Ah
Време на полнење: 4-5 ч
Опсег: 45-50 км
Тип на сопирачка: предни и задни диск сопирачки
Максимално оптоварување: 120 кг
Суспензија:
Дополнителни опции: Можност за преклопување
Екран: Да, ЛЦД
Светло: Да, предно и задно LED светло
Димензии (Д, В, Ш): 1520 x 1080 x 650 mm
Склопени димензии (Д, В, Ш): 800 x 670 x 430 mm
Тежина:

Електрични велосипеди

Индивидуална серија

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.