Електричен тротинет MS Energy e21

Единствениот урбан електричен тротинет со домет до 90 km и заменлива батерија

Новата “Е” серија е идеална за сите оние кои ќе користат тротинети секој ден. Моќната батерија, моќниот мотор со три брзини и поголемата силиконска шарка, обезбедуваат идеално возење со поголеми брзини и опсег до 90 километри. Големите воздушни тркала од 10 инчи и предните и задните диск сопирачки го прават возењето удобно без потреба од често запирање на нерамнините и пречките вообичаени на градските патишта, а цврстиот и преклоплив механизам обезбедува мобилност и лесно користење.

Кога ќе завршите со возењето, преклопете го и земете го со себе.

Рамка – Алуминиум
Големина на гума – 10 инчи тубелес гуми
Номинална моќност – 500W,мотор без четкички
Батерија – 36V/20.8Ah
Време на полнење – 11 часа
Спецификација при полнење – 42V/2A
Екран – ЛЦД
Мах. Брзина – 40km/h(стандардно 25km/h)
Мах. Опсег – 75-90km
Мах. Оптеретување – 120kg
Мах. Агол на искачувње – 25 °
Водоотпорен – IP54
Кочница – Двојна диск сопирачка + ножна сопирачка
Суспензија – предни и задни механички диск сопирачки
Осветлување – напред & позади LED
Боја – сива, црна
тежина – 24 кг
Димензии – 1180 x 580 x 1280 mm
Дополнителни опции – Можност за преклопување

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.