Електричен тротинет e практично превозно средство за низ градската гужва! Лесен и склоплив механизам ви дава мобилност и едноставна употреба.

Кога не се возите, едноставно преклопете го тротинетот и понесете го со себе! Лесна конструкција, едностава употреба и поминете долга километража со едно полнење. Ова го прави идеален за секојдневно вршење на вашите активности низ град!

Големи тркала, амортизери и ефикасни кочници го прават возењето поудобно и сигурно без потреба од често застанување поради и нерамнини или препреки на патетката.

MS ENERGY посветува многу внимание на технологијата и дизајнот како возењето освен економично и еколошко би било и сигурно и удобно.

Со мобилна апликација MS ENERGY многу брзо и едноставно ќе се споите со тротинетот на екранот на вашиот смартфон (Android или iOS) и ќе ви дава статистика на помината рута, моментална брзина и останат капацитет од батеријата, исто ќе ви овомзожи и електронска блокада на моторот, палење и гасење на предните светла, и одбирање на боја на LED светлата.

Со помош на апликацијата ќе можете да направите дијагностика на проблеми и дали во дадениот момент е се во ред со електрониката, батеријата, моторот и останатите клучни делови на тротинетот.

Големина на гума – 10 “
Мах. Брзина – 25 km/h
Тип на рамка  – Алуминиум
Боја – сива, бела
Номинална моќност  – 500W
Батерија – 48V / 17.5Ah
Време на полнење – 8-9 часа
Мах. Опсег – 60-70 км
Вид на сопирачка – предни и задни диск сопирачки & EABS
Мах. Оптеретување – 120 кг
Суспензија – напред и назад
Дополнителни опции – Можност за преклопување
Тежина – 21 кг
Екран – Да, ЛЦД
Светло – Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента
Димензии – (Д, В, Ш) 1180 x 580 x 1280 mm
Макс. пораст – 20 °

Бренд

MS Energy

color

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.