Електричен Тротинет MS Energy е10

Новата Е серија на електрични скутери MS Energy е идеална за сите оние кои ќе користат скутер секој ден.

Електричниот тротинет е практично превозно средство за градските гужви! Цврстиот и склоплив механизам обезбедува подвижност и лесна употреба. Кога не е потребно возење, преклопете го тротинет и понесете го со вас! Челичната конструкција, леснотијата на користење и опсегот на возење до 40 км, го прават идеален за секојдневна работа во центарот на градот! Големите воздушни тркала од 10 инчи, предните и задните амортизери и предните и задните диск сопирачки го прават возењето пријатно без потреба од често застанување на нерамнините и пречките кои се вообичаени на градските патишта. тротинет има и електрична задна сопирачка што ја враќа енергијата на батеријата при сопирање, што ја полни.

Новата Е серија на електрични тротинет MS Energy е идеална за сите оние кои ќе користат скутер секој ден. Моќната батерија, силниот мотор со три брзини на возење и поголемата силиконска шарка ќе ви овозможат идеално возење со поголема брзина и подолг опсег.

Рамка –  Челик
Големина на гума –  10 инчи тубелес воздушни гуми
Номинална моќност –  450W,мотор без четкички
Батерија –  48V/12.5Ah
Време на полнење –  7 часа
Спецификација при полнење –  54.6V/2A
Екран –  ЛЦД
Мах. Брзина –  35km/h(стандардно 25km/h)
Мах. Опсег –  30-40km
Мах. Оптеретување  –  120kg
Мах. Агол на искачувње  –   20°
Водоотпорен –  IPX4
Кочница –  Задна диск сопирачка & EBS
Суспензија  –  напред & позади
Осветлување  –  напред & позади
Боја  –  сива,бела
Тежина  –  20
Димензии  –  1150 x 1120 x 500 mm
Дополнителни опции  –  Можност за преклопување
Гаранција  –  1 година

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.