IMOU N18P PoE рекордер се користи за снимање видеа и обезбедување на вашиот дом или бизнис. Користејќи ја технологијата Power over Ethernet, рекордерот може да обезбеди електрична енергија и мрежа за секоја камера преку мрежен кабел Cat 5e/Cat 6.

1080P FHD видео – Видете повеќе од 720P
PoE – Лесно поставување, вистински приклучок и одете
Паметен кодек H.265+ – Заштедете повеќе висококвалитетни видеа на помалку простор
Декодирање навечер – 4ch 1080P декодирање во реално време
Локален приказ – локален HDMI / VGA 1080P FHD излез
Масовно складирање – Поддржува складирање на 1 HDD, до 8 TB
Двонасочен разговор – комуникација во реално време
Апликација Imou Life – Следење во секое време од каде било

Снимајте секоја секунда
Користејќи хард диск, рекодерот може да снима непрекинато долго време, а сега лесно се складира повеќе од еден месец со користење на паметниот кодек H.265. Можете да ги репродуцирате деталите за секое време.

Помошен интерфејс:
2 x USB порти
1 x SATA порта
8 x PoE порти
1 x Мрежна порта
1 x RCA во
1 x RCA излез
1 x HDMI порта
1 x VGA порта
1 x приклучок за напојување

Што има во кутијата:
1 x PoE рекордер
1 x Водич за брз почеток
1 x адаптер за напојување
1 x SATA кабел за податоци
1 x SATA кабел за напојување
1 x Пакет со завртки
1 x Мрежен кабел

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.