IMOU IPC-F42P BULLET 2C надворешна камера обезбедува 4MP следење во живо со избор на опција за објектив 2,8mm/3,6mm/6mm, ја поддржува најновата компресија H.265 која може да заштеди до 50% пропусен опсег и складирање. Human Detection ви овозможува да следите што е важно без да добивате досадни лажни предупредувања. Со IP67 сертификат, камерата може да се користи на отворено под различни временски услови.

Човечко откривање
Моќната технологија за обработка на слики брзо наоѓа човечки цели во сликите и веднаш испраќа известување до вашиот паметен телефон, овозможувајќи ви да следите што е важно без да добивате досадни лажни предупредувања

H.265 4MP QHD & H.265 Компресија
Видете повеќе од 1080P. Најсовремената компресија H.265 го намалува пропусниот опсег на мрежата и користењето складирање за 50% со истиот квалитет на видеото

Одлична ноќна визија
Висококвалитетниот сензор и IR светлата обезбедуваат јасни слики ноќе, на оддалеченост до 30 m/98 стапки

Отпорен на временските услови
IP67 атмосферски дизајн за употреба во повеќе сценарија

Вграден микрофон
Висококвалитетниот микрофон јасно ги слуша звуците додека следи

Известување за аларм
Испраќа инстант предупредувања до вашиот паметен телефон секогаш кога ќе открие движење, со што ќе бидете свесни за тоа што се случува дома или купувајте од каде било

Вградена точка за Wi-Fi
Bullet 2C поддржува мек AP режим, така што можете да го проследувате видеото и да репродуцирате снимки дури и кога нема интернет врска

Надворешно водоотпорно копче за ресетирање
Притиснете го копчето за ресетирање двапати за да влезете во мекиот AP режим, а потоа притиснете и задржете 10 секунди за да ја ресетирате камерата. Не треба ни да го отворите капакот, што ја прави операцијата поудобна

Диверзифицирано складирање
Видеото е безбедно складирано и пристапено преку Micro SD-картичка, NVR или складирање на Imou Cloud

Облак услуги
Облакот ви го олеснува животот со известувања за аларм, видео пренос во живо и ажурирања на фирмверот на камерата со еден допир

Повеќе опции за инсталација
Монтирање на таван/ѕид

Општо
DC 12V0.5A Напојување
Потрошувачка на енергија: <3,5W
Материјал: пластика
Работна средина: -30°C до +60°C, помалку од 95% RH
Димензии: 147,7×74,2×74,2mm (5,8×2,9×2,9 инчи)
Тежина: 240 g (0,51 lb)
CE, FCC
IP67

Содржина на кутијата
– 1x камера
– 1x Водич за брз почеток
– 1 x адаптер за напојување
– Пакет со завртки 1x
– 1x Карта на позиција за инсталација
– 1x водоотпорен конектор

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.