IMOU IPC-F22FEP-D Bullet 2-D 2mp надворешна камера обезбедува следење во живо од 2MP со избор од опција за објектив 2,8mm/3,6mm/6mm, поддржува четири режими на ноќно гледање за јасна јасност како денот дури и во долна темнина. Human Detection ви овозможува да следите што е важно без да добивате досадни лажни предупредувања. Со IP67 сертификат, камерата може да се користи на отворено под различни временски услови.

Паметна ноќна визија во боја
Четири паметни режими за ноќно гледање обезбедуваат јасни слики во боја или црно-бели дури и во целосна темнина.

Инфрацрвен режим (Напредните IR алгоритми обезбедуваат јасни црно-бели слики дури и во темнина.)

Режим на боја (Благодарение на двата вградени рефлектори, вашиот ноќен вид сега е осветлен и во целосна боја. Режимот во боја нуди и надворешно осветлување за вашиот дом.)

Паметен режим (Ако се префрлите на паметен режим, можете да уживате во црно-бело ноќно гледање. Рефлекторите автоматски се вклучуваат по откривање на сомнително движење, што ви прикажува живописна слика во целосна боја кога ќе се случи нешто.)

Исклучен режим (под услов да нема потреба од надворешно осветлување ноќе, префрлете се на режимот исклучен за да избегнете светлосно загадување.)

Човечко откривање
Моќната технологија за обработка на слики брзо наоѓа човечки цели во сликите и веднаш испраќа известување до вашиот паметен телефон, овозможувајќи ви да следите што е важно без да добивате досадни лажни предупредувања.

1080P Full HD видео и H.265 компресија
Сензорот 1080P и напредните IR алгоритми обезбедуваат кристално јасно видео и дење и ноќе. Најсовремената компресија H.265 го намалува пропусниот опсег на мрежата и користењето на складиштето за 50% со истиот квалитет на видеото.

Вградени рефлектори
Кога камерата ќе открие упад, со вградени рефлектори, Bullet 2E активно ги држи непосакуваните посетители подалеку од она што ви е важно пред да ги забележите.

Двојна антена и MIMO
Двојната антена и технологијата 2×2 MIMO се спротивставуваат на пречки, дури и на долги дострели.

Вграден микрофон
Висококвалитетниот микрофон јасно ги слуша звуците додека следи.

Известување за аларм
Испраќа инстант предупредувања до вашиот паметен телефон секогаш кога ќе открие движење, со што ќе бидете свесни за тоа што се случува дома или купувајте од каде било.

Вградена точка за Wi-Fi
Bullet 2E поддржува мек AP режим, така што можете да го проследувате видеото, да репродуцирате снимање дури и кога нема интернет врска.

Отпорен на временските услови
IP67 атмосферски дизајн за употреба во повеќе сценарија.

Надворешно водоотпорно копче за ресетирање
Притиснете и задржете 10 секунди за да ја ресетирате камерата. Непотребно е да се отвори капакот и операцијата е поудобна.

Диверзифицирано складирање
Видеото лесно се складира и пристапува преку SD-картичка, NVR или Cloud Storage.

Објектив: 2,8 mm: откријте ја целта на 38,6 m (126,6 стапки), видното поле е 120 °

Imou Облак
Imou Cloud ви го олеснува животот со известувања, видео стриминг во живо и ажурирања на фирмверот со еден допир.

Што има во кутијата:

1x камера

1x Водич за брз почеток

1x адаптер за напојување

1x Пакет со завртки

1x Карта на позиција за инсталација

1x водоотпорен конектор

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.